Pacientii Centrul Medical MEDREFLEX LINE beneficiaza de o reducere de 10% la cazare in cadrul Pensiunii Paris.

Cine este Centrul Medical MEDREFLEX LINE

Centrul Medical MEDREFLEX LINE din Cluj Napoca, gândit, realizat și pus în slujba binelui și sănătății dumneavoastră, este alegerea naturală pentru a vă redobândi sănătatea, mobilitatea și frumusețea utilizând metode neinvazive și tratamente exclusiv naturiste.

Viziunea noastră

Centrul medical Medreflex Line din Cluj-Napoca – locul unde vă recuperați sănătatea, mobilitatea și frumusețea prin tratamente de medicină alternativă, naturiste.

Vă ajutăm în recuperarea medicală prin exerciții de kinetoterapie, masaj și gimnastică medicală în sala modernă sub supravegherea medicilor balneologi și asistenților noștri kinetoterapeuți.

Cabinetul de estetică vă așteaptă cu tratamente anti-aging, de detoxifiere și medicină estetică prin metode 100% naturale și tehnici de remodelare corporală de ultimă generație: 3Max, plasmolifting, metoda Guna

Suntem singurul centru din România care dispune de tehnologia D.A.T.G., de medici instruiți pentru scanarea angio-termografică a sânului și depistarea precoce a cancerului de sân.

Detalii suplimentare si programari AICI.